Dagtilbud

Velkommen til Fremtidens Dagtilbud. Danmarks første daginstitution, hvor arkitektur, pædagogik og læring er udviklet i et tæt samspil med fokus på fremtidens kompetencer.

Bemærk, at der sættes cookies fra videoudbyderen ved afspilning af denne video.

Kort fortalt

Høje-Taastrup Kommune er i fuld gang med at bygge Fremtidens Skole og dagtilbud i Region Hovedstaden i Høje-Taastrup Kommune i det nye bykvarter Nærheden i Hedehusene. Du kan følge arbejdet på Byggepladsen, læse om Arkitekturen, få de seneste Nyheder med mere på denne side.

I Læringshusets daginstitution er børns nysgerrighed, leg og engagement det naturlige omdrejningspunkt for pædagogikken. Ligesom skolen flytter daginstitutionen ind i 2021. Den er dog allerede åbnet i midlertidige rammer ved Hedehusene Skole.

Daginstitutionen bliver sammen med skolen det bankende hjerte og puls i den nye bydel Nærheden - en ny bydel, bygget på visioner om fællesskaber og nærhed, som familier er strømmet til i takt med, at de første byggerier er blevet færdige. Det vil sige centralt placeret i forhold til bymidten og Hedehusene og samtidig omgivet af Nærhedens grønne oaser og tæt på skønne naturområder som Hedeland og Sejlbjerg Mose.

Vi glæder os til at byde børn, forældre, medarbejdere og samarbejdspartnere velkommen i Læringshuset.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om Læringshuset, Dagtilbudsplads hos os, Job hos osSamarbejde med os eller lignende.

(artiklen fortsætter under billedet)

Piger læser i bog Herunder kan du læse mere om Læringshusets Dagtilbud
Dreng med rumdragt ligger ned Astronautleg på tæppe
Pige dufter til blomster Blomsterduft i naturen
Dreng bygger med træklodser Byggeri med træklodser
To piger roder i græs ved træ Leg i græsset ved et træ
Pige maler med håndtryk på trøje Håndtryk med maling på hvid t-shirt
Piger leger i kasse Gemmeleg i en kasse
Piger løber efter rød ballon Ballonjagt på græsplæne
Dreng laver tommelfinger op Vi ses i Læringshuset