Job hos os

Læringshuset hører gerne fra dig, hvis du vil med på holdet. På denne side finder du vores ledige stillinger.

Bemærk, at der sættes cookies fra videoudbyderen ved afspilning af denne video.

Fortæl os om dig selv

Søger du et sted, hvor dine talenter bliver sat i spil, dine udviklingspotentialer bliver set og udfordret og dine kompetencer bliver udnyttet til fulde? Er du forandringsparat, og kan du gribe de muligheder, der kommer din vej, og dermed opleve ny udvikling både personligt, i læringsuniverserne og i organisationen?

Kan du undervise, og kan du lide at lede og støtte børn og unges udvikling? Kan du arbejde selvstændigt, og kan du lide at være på, men også at arbejde tæt sammen med elever, forældre, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere?

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, så kontakt os gerne. Vi hører også gerne om dine andre kompetencer. Vi har brug for mange forskellige talenter og kompetencer i arbejdet med at skabe Fremtidens Skole - Læringshuset i Nærheden.

(artiklen fortsætter under billedet)

Rebus

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om dine jobmuligheder i Læringshuset.

(artiklen fortsætter under billedet)

Herunder kan du læse mere omkring jobmulighederne hos os

Vi tilbyder

Læringshuset tilbyder en arbejdsplads, hvor arkitektur, pædagogik og læring er udviklet i et tæt samspil med fokus på fremtidens kompetencer. Vi er en science-skole, hvor eleverne arbejder undersøgende med fokus på naturvidenskab og teknologi, og hvor fagene arbejder sammen i forløb omkring autentiske og innovative projekter. Læringshuset emmer af eksperimenterende projekter som minder mere om et designlaboratorium end en traditionel skole, hvor entreprenørskab og kreativitet er nogle af grundpillerne.

Lærer læser bog

Vi søger

Læringshuset søger passionerede og højt kvalificerede undervisere. Vi bestræber os på at have en stærk medarbejderstab, der brænder for at få vores børn og unge til at lege, bygge, problemløse og ideudvikle i veltilrettelagte læringsforløb, og som kan dyrke og pleje deres iboende nysgerrighed og skabertrang uanset alder.

Du trives i en kultur, hvor der er respekt og tæt samarbejde mellem elever, forældre og kollager, og du åben for en dynamisk, samarbejdende, underviserdrevet skole, hvor der er frihed til at planlægge egne forløb og pensum i tæt samarbejde med kollegaer og pædagogiske ledere.

 

Vi vil

Læringshuset involverer sig levende i sin omverden og er i tæt dialog med lokalsamfundet. Vi udveksler viden, ideer og løsninger med en bred kreds af eksterne samarbejdspartnere, og vi vil gerne være med til at påvirke opfattelsen af grundskolen i en ny retning.

Gode resultater skabes i stigende grad via samarbejde på tværs af fag og afdelinger. Derfor lægger vi stor vægt på god ledelse, ordnede arbejdsforhold og motiverende rammer, som giver dig plads til at udfolde dig både alene og sammen med andre.

Vi ses i Læringshuset