Skolestart hos os

Der er også plads til dig i Læringshuset. På denne side kan du læse mere om skolestart hos os.

Bemærk, at der sættes cookies fra videoudbyderen ved afspilning af denne video.

Dit skolevalg

Vores børn er det mest dyrebare og livgivende, vi har. At vælge skole til dit barn er derfor en af de største beslutninger, du skal tage på dit barns vegne som forældre. Det er et valg, der har betydning for resten af barnets liv både fagligt og socialt. Det er også et valg, der betyder noget for det fælles samfund, vi alle er en del af, og de værdier, det bygger på nu og i fremtiden.

Læringshuset i Nærheden er din lokale folkeskole i Høje-Taastrup Kommune. Skolen tilbyder et højt fagligt niveau. Gennem innovative læringsforløb med fokus på det 21. århundredes kompetencer arbejder eleverne på tværs af fagene med realistiske opgaver fra virkeligheden i samarbejde med omverdenen. I kombination giver det den bedste kvalitet og størst mulig effekt på elevernes motivation, trivsel og læring. Samtidig med at det ruster dem til mere uddannelse og livslang læring i et foranderligt og højteknologisk samfund.

Vi glæder os til at byde dit barn velkommen i Læringshuset.

(artiklen fortsætter under billedet)

Herunder kan læse mere omkring skolestart hos os

Første step

Før dit barn kan starte i 0. klasse i Læringshuset eller skifte skole til Læringshuset, skal du indskrive dit barn på skolen.

Dit barn kan godt starte på Læringshuset, selvom I ikke har bopælsadresse i skoledistriktet. Læs mere om dette under Frit skolevalg længere nede i artiklen.

Rebus
Gode klassekammerater
Vi ses i Læringshuset