Besøg os

Du er velkommen til at besøge Læringshuset i Nærheden. På denne side kan du læse mere om mulighederne.

Bemærk, at der sættes cookies fra videoudbyderen ved afspilning af denne video.

Åben for besøg fra 2021

Hvad enten du overvejer Skolestart hos osJob hos osSamarbejde med os eller blot har lyst til at besøge Læringshuset i Nærheden, fordi du synes, det kunne være spændende, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det giver os mulighed for at finde en dato og et tidspunkt, som passer os begge. Du finder vores kontaktoplysninger under Kontakt os.

På nuværende tidspunkt er Høje-Taastrup Kommune er i fuld gang med at bygge Fremtidens Skole i det nye bykvarter Nærheden i Hedehusene. Det er derfor ikke muligt at besøge os endnu, men du er velkommen til at gå en tur i området, hvor du kan følge byggeriet på byggepladsen på tætteste hold.

(artiklen fortsætter under billedet)

Tekst besøg os på grøn baggrund Rebus

Byggepladsen, arkitekturen, Nyder

Du kan også følge arbejdet på Byggepladsen, læse om Arkitekturen, få de seneste Nyheder med mere på denne side.

(artiklen fortsætter under billedet)

Elev smiler og rækker tunge tekst besøg os Herunder kan du læse mere om mulighederne for at besøge os
Læringshuset i Nærheden

Åbent hus

Læringshuset i Nærheden afholder to åbent hus arrangementer i løbet af skoleåret. Disse arrangementer kalder vi for festivaler. Den ene festival finder sted i efteråret, og den anden festival finder sted i foråret. På festivalerne præsenterer eleverne forskellige produkter, vejen dertil og hvad de har lært i den projektorienterede undervisning. Det handler blandt andet om at vise en åben og levende skole for forældre, medarbejdere, samarbejdspartnere og andre gæster.

Datoerne for festivalerne bliver annonceret her på siden, når vi kender dem. 

 

Rundvisning

Læringshuset i Nærheden afholder fire planlagte rundvisninger i løbet af skoleåret. Læringshuset er fra første streg til sidste sten designet til undervisning i det 21. århundredes kompetencer, og vi vil på rundvisningen fremvise nogen af disse unikke rammer for nysgerrige elever og forældre, lærere, pædagoger, samarbejdspartnere, borgere med mere. 

Datoerne for de planlagte rundvisninger bliver annonceret her på siden, når vi kender dem.

Hvis du er forhindret i at deltage i en af de planlagte rundvisninger, kan du kontakte skolen, så vi kan finde en dato og et tidspunkt, som passer os begge.

Vi ses i Læringshuset